1 de juliol del 2018 comença la primera fase del protocol d’accés al finançament dels sistemes de monitoratge de glucosa en líquid intersticial.

 1 de juliol del 2018 comença la primera fase del protocol d’accés al finançament dels sistemes de monitoratge de glucosa en líquid intersticial.


Benvolguts socis/es,
L’Associació de Diabètics de Catalunya comunica que després de molts mesos de negociacions amb l’administració per donar veu i vot a les demandes del col·lectiu de pacients que representem, us podem confirmar que el pròxim dia 1 de juliol del 2018 comença la primera fase del protocol d’accés al finançament dels sistemes de monitoratge de glucosa en líquid intersticial.
El circuit de dispensació del sistema serà gestionat directament des de l’hospital per part del servei d’endocrinologia, així que, com a pacients heu de posar-vos en contacte directament amb el vostre equip mèdic per veure si compliu els requisits de la primera fase i demanar el finançament dels dispositius.

Podeu consultar tota la informació directament a la web oficial o també trobareu el protocol amb la descripció de les següents fases.
https://web.gencat.cat/es/actualitat/detall/20180212_Es-financara-el-monitoratge-de-la-diabetis-de-tipus-1

Des de l’Adc seguirem treballant i supervisant que la resta de fases descrites al protocol siguin efectives.
Aprofitem per donar-vos les gràcies a tots els que doneu suport a l’entitat i animem a la resta de pacients i familiars que no ho són, a fer-se socis perquè la unió fa la força i ens cal un col·lectiu unit i fort per defensar els nostres drets.
Rebeu una cordial salutació.
 
Associació de Diabetis Catalunya
Carrer Consell de Cent 143, 1r3a i 1r4a 
08015 Barcelona